HFYAZ Class Schedule

Effective October 1, 2015

DAY TIME CLASS DURATION
Monday 5:15 PM – 6:00 PM White Tigers Kung Fu (6 – 14 yrs)  45 Min
7:00 PM – 8:30 PM Wing Chun (Adults-Beginners) 90 Min
7:00 PM – 9:00 PM Wing Chun (Adults-Advanced) 120 Min
Tuesday 6:00 PM – 7:00 PM AUC Combatives / Krav Maga (Adults)  60 Min
7:15 PM – 8:30 PM Aikido (Adults) 90 Min
Wednesday 5:15 PM – 6:00 PM White Tigers Kung Fu (6 – 14 yrs) 45 Min
7:00 PM – 8:30 PM Wing Chun (Adults-Beginners) 90 Min
7:00 PM – 9:00 PM Wing Chun (Adults-Advanced) 120 Min
Thursday 5:15 PM – 6:00 PM White Tigers Kung Fu (6 – 14 yrs) 45 Min
6:00 PM – 7:00 PM AUC Combatives / Krav Maga (Adults) 60 Min
7:00 PM – 8:30 PM Wing Chun (Adults) 90 Min
7:15 PM – 8:45 PM Aikido (Adults) 90 Min
Friday 4:00 PM – 5:30  PM Wing Chun (Adults) 90 Min
5:30 PM – 6:15 PM White Tigers Kung Fu (6 – 14 yrs) 45 Min
Saturday 8:30 AM – 10:00 AM Wing Chun (Adults) 90 Min
10:00 AM – 10:45 AM White Tigers Kung Fu (6 – 14 yrs) 45 Min